Echipamente profesionale de panificatie

ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE PANIFICATIE

Despre magazinul nostru

Cuptoare de paine, echipamente, accesorii, vitrine, mobilier special din inox pentru fabrici de paine, patiserii, pizzeria, covrigarii.

S.C. Painea Casei S.R.L. este reprezentant de vanzari DADEX pentru Romania. Incepand din anul 1992, compania Dadex se ocupa de fabricarea cuptoarelor de panificatie si echipamentul corespunzator, respectand standardele si normele mondiale, imbunatatind in permanenta calitatea produselor fabricate.

about3

CE FEL DE CUPTOARE AVEM?

DESPRE CUPTOARE

Echipamente

Cuptoarele sunt executate la standardele europene si corespund normelor JUS, ceea ce certifica Institutul de Protectia Muncii din Novi Sad .

Accesorii

Cuptoarele de panificatie promovate de noi sunt: cuptoare electrice de panificatie,

Vitrine

Cuptoare de panificatie etajate si pe aburi, cuptoare ciclotermice, mini-cuptoarele electrice etajate, cuptoare rotative si combinate, cuptoare tunnel.

ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE PANIFICATIE

Painea Casei va pune la dispozitie echipamente profesionale de panificatie de calitate pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre aceste echipamente va rugam sa folositi pagina noastra de contact.

CELE MAI BUNE PROIECTE

ALESE DE VOI

about2
about1

Motoul Companiei este

Calitate
fiabilitate
termen scurt de executie
preturi foarte convenabile

Intalneste Echipa

Producatori

In domeniul vanzarii de cuptoare de paine, echipamente, accesorii, vitrine, mobilier special din inox pentru fabrici de paine, patiserii, pizzerii, covrigarii, colaboram cu urmatorii producatori: DADEX, JAC, MAT ING, OPREMA, ZUCCHELLINI, ZMATIK, GOLDEN MIX.

X